PINK ELEPHANT YOGA INSTITUT

 

 

Otvoreni su upisi za školsku godinu 2015/16 !!!

Početak programa u listopadu.

 

 

 

 

 

 

Pink Elephant Yoga House nudi vam mogućnost upisa u edukacijski program obuke za yoga učitelje po visokokvalificiranim standardima. Program je konstruiran za sve one koji žele započeti svoj put podučavanja ali i za one koji jednostavno žele saznati više o yogi i svim njezinim aspektima.

 

Yoga Institut stvoren je u svrhu visokokvalitetnog obrazovanja zasnovanog na dugogodišnjem iskustvu podučavanja svih aspekata yoge. Tim Instituta čine najkvalitetniji hrvatski i strani stručnjaci, specijalizirani za određeno područje programa edukacije.

 

Program je stvoren na inicijativu Marca Bianca, učitelja koji je još davne 2006 godine stvorio i pokrenuo prvu obuku za yoga učitelje na našim prostorima u Nava yoga studiju. Tadašnja obuka se do 2011 godine održavala u prostorima Sangha Yoga studija pod imenom GaiaYoga škola.

 

Početkom 2012 godine Marco Bianco i Petra Bianco otvaraju Pink Elephant Yoga House , jedan od vodećih hrvatskih yoga studija i nakon godine dana priprema zasnivaju potpuno novu, cjelovitu obuku za yoga učitelje pod nazivom Pink Elephant Yoga Institut.

Pink Yoga Institut je registriran pri European Yoga Federation i priznat od World Movement for Yoga and Ayureda i World Yoga and Ayurveda Community.

 

  

 

 

pročitaj više o Yoga Institutu ...